Sociale voordelen bij Carrefour

Vrijwillige aanvulling bij arbeidsongeschiktheid Voorwaarden: 99 minimum 1 jaar tewerkgesteld zijn 99 effectief werken
Na de periode van gewaarborgd loon kan je aanspraak maken op een bijkomende vergoeding in geval van arbeidsongeschiktheid wegens ziekte, een arbeidsongeval, een privé-ongeval of tijdens de bevallingsrust. Medewerkers met minder dan 20 jaar anciënniteit ontvangen deze vergoeding gedurende 153 kalenderdagen, vanaf 20 jaar anciënniteit gedurende 335 kalenderdagen.
Tevens is het mogelijk in geval van hoge hospitalisatiekosten of andere verzorging een aanvraag in te dienen voor financiële bijstand.
Het al dan niet verlenen van financiële bijstand is afhankelijk van de beslissing van de bevoegde diensten.
Huwelijks- en geboortebons

Voorwaarden: 99 minimum 1 jaar tewerkgesteld zijn 99 effectief werken 99 één bon per medewerker en gebeurtenis 99 aanvraag maximum 1 jaar na de gebeurtenis
Waarde: • huwelijk: 50 euro • geboorte: 25 euro
Sinterklaasbons Voorwaarden: 99 1 jaar werken op 6 december één bon voor elk kind in de leeftijd tussen 1 en 12 jaar (op 7 december van het betrokken jaar)

Waarde: 12,50 euro
Studiebeurzen Voorwaarden: 99 tenminste 1 jaar tewerkgesteld zijn op 1 oktober met een arbeidsovereenkomst van minimum 12 uur per week. 99 voor kinderen die fiscaal ten laste zijn en voor kinderen van partners die op hetzelfde adres wonen als de medewerker 99 SWT’ers (bruggepensioneerden) blijven recht hebben op voorwaarde dat de eerste aanvraag nog gebeurde wanneer zij effectief werkten 99 ook voor medewerkers die zelf hun studies verderzetten (niet-universitair hoger of universitair hoger onderwijs) 99 voor kinderen die studeren aan een hogere niet-universitaire of universitaire instelling 99 maximum 7 beurzen: 99 specialisaties worden toegestaan 99 na een eerste diploma mag een tweede studiecyclus worden aangevangen 99 de studiejaren die werden gedubbeld of de jaren waarin van studierichting werd veranderd komen niet in aanmerking 99 de studies mogen zowel in België als in het buitenland worden gevolgd
Waarde: € 225
Jubilarissenpremie Voorwaarden: 99 medewerkers met 25, 35 en 45 jaar dienst 99 voor SWT’ers (bruggepensioneerden) geldt dit tot 65 jaar
Waarde • 25 jaar dienst: € 375 in aankoopcheques • 35 jaar dienst: € 375 in aankoopcheques • 45 jaar dienst: € 625 in aankoopcheques
Overlijden van een medewerker • 3 maanden loon indien de overledene gezinshoofd was • 1 maand loon in andere gevallen

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Zoek op een andere zoekterm of bezorg ons je vraag

 
 

Op zoek naar informatie?

Vind in één klik wat je zoekt.

Zoeken
Generic filters
Exact matches only

 

Van A tot Z

 
 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC312 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC312 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 312 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC312. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC312 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website pc312.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick