Premie 70 euro

Jaarlijkse wordt er een premie van € 70 toegekend.

Voorwaarden

  • Gewerkt hebben in het refertejaar (van juni van vorig jaar tot en met mei van dit jaar). Periodes van ziekte, bevallingsrust, vakantie, klein verlet… worden gelijkgesteld zoals in de wetgeving op de jaarlijkse vakantie.
  • Voor de werknemers die geen volledig refertejaar hebben gewerkt zal de premie berekend worden volgens het gewerkte (of gelijkgestelde) aantal maanden.
  • De premie wordt uitbetaald samen met het loon van de maand juni.
  • Als je de onderneming verlaat voor 30 juni krijg je de premie uitbetaald in verhouding tot het aantal maanden dat je werkte in het refertejaar.

Let op! Aan de deeltijdse werknemers zal deze premie worden toegekend in verhouding tot hun prestaties.

De premie van € 70 kan op bedrijfsvlak omgezet worden in evenwaardige voordelen (bv. invoering of verhoging maaltijdcheques, groepsverzekering,…). Om te weten op welke manier deze premie wordt toegekend in jouw onderneming neem je best contact op met je vakbondsafgevaardigde.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Zoek op een andere zoekterm of bezorg ons je vraag

 
 

Op zoek naar informatie?

Vind in één klik wat je zoekt.

Zoeken
Generic filters
Exact matches only

 

Van A tot Z

 
 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC312 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC312 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 312 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC312. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC312 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website pc312.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick