Polyvalentie bij Carrefour

Polyvalentie in de Markets

De werknemers die na september 1999 zijn aangeworven kunnen polyvalent worden ingezet. Zij kunnen worden tewerkgesteld in de afdelingen en aan de kassa.
Alle andere werknemers kunnen polyvalent worden ingezet binnen hun universum. In de Markets zijn er 3 universums: Food, Market en Klanten. Ook kunnen de medewerkers van de Kassa tewerkgesteld worden binnen het universum Food en omgekeerd.
In iedere Market is er de ploeg Omnimarket. De medewerkers in deze ploeg kunnen overal worden ingezet. Zij krijgen een contract van minimum 30u/ week en een maandelijkse bruto premie van € 100 (voltijdse basis).

Polyvalentie in de hypermarkten

Alle werknemers kunnen polyvalent worden ingezet binnen hun eigen universum.
In de hypermarkten zijn er 3 Commercial Teams. De medewerkers in deze teams kunnen overal worden ingezet.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Zoek op een andere zoekterm of bezorg ons je vraag

 
 

Op zoek naar informatie?

Vind in één klik wat je zoekt.

Zoeken
Generic filters
Exact matches only

 

Van A tot Z

 
 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC312 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC312 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 312 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC312. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC312 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website pc312.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick