home
 

Contractuitbreiding Markets Carrefour

Contractuitbreiding naar 22u/week

Voorwaarden:

  • minstens 18 maanden dienst in de onderneming
  • contract van onbepaalde duur hebben van 20 of 21 uur per week.

Hoe: deeltijdse werknemers die dit wensen kunnen hun recht op contractuitbreiding schriftelijk bij de werkgever aanvragen.

Wat: de betrokken deeltijdse werknemers hebben recht op een contractuitbreiding van 1 of 2 uur (dus van 20 of 21 naar 22 uur per week) mits zij bereid zijn in een variabel uurrooster te werken.

Contractuitbreiding naar 24u/week

Voorwaarden:

  • minstens 3 jaar dienst in de onderneming
  • contract van onbepaalde duur hebben van 22 of 23 uur per week.
  • Als je eerder al een contractuitbreiding kreeg van 20 of 21 uur naar 22 uur per week moeten er minstens 18 maanden verstreken zijn tussen de aanpassing naar 22 uur en de aanpassing naar 24 uur.

Hoe: deeltijdse werknemers die dit wensen kunnen hun recht op contractuitbreiding schriftelijk bij de werkgever aanvragen.

Wat: de betrokken deeltijdse werknemers hebben recht op een contractuitbreiding van 1 of 2 uur (dus van 22 of 23 naar 24 uur per week) mits zij bereid zijn in te stappen in een arbeidsregime waarin de arbeidsduur gemiddeld op jaarbasis wordt vastgesteld.
De wekelijkse prestatie kan niet lager zijn dan 22u en niet hoger dan 26 uur. Uitzonderlijk, en enkel mits duidelijk akkoord van jezelf, is 28 uur mogelijk.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Zoek op een andere zoekterm of bezorg ons je vraag

 
 

Op zoek naar informatie?

Vind in één klik wat je zoekt.

Zoeken
Generic filters
Exact matches only

 

Van A tot Z

 
 
 

 

Je vindt ons ook op
Facebook

 

© 2021 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website pc312.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick