ACV GO

Geef je carrière een vliegende start met ACV GO! Net van de schoolbanken en je eerste arbeidscontract ondertekend? Proficiat! Tijd voor het echte werk nu!

Want welk loon mag je verwachten? Hoe zit dat met je arbeidsuren? Wanneer mag je vakantie opnemen? En hoeveel? Heb je recht op maaltijdcheques? Als je start met werken, zijn de vragen vaak eindeloos… Als ACV-lid kan je niet alleen rekenen op een uitgebreid pakket van dienstverlening, maar ook op rechtsbijstand. Zo bieden wij jou een omniumverzekering op het werk.

Start extra voordelig met ACV GO

Speciaal voor werknemers tot 25 jaar is er nu ACV GO. In plaats van het standaard lidgeld van 17 euro, betaal je tijdens je eerste aansluitingsjaar slechts 10 euro per maand of 33 cent per dag.

Start met GO!

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Zoek op een andere zoekterm of bezorg ons je vraag

 
 

Op zoek naar informatie?

Vind in één klik wat je zoekt.

Zoeken
Generic filters
Exact matches only

 

Van A tot Z

 
 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC312 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC312 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 312 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC312. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC312 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2021 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website pc312.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick