26-05-2023

Je syndicale premie komt er aan!

Als actief lid van ACV Puls heb je recht op de syndicale premie. De premie bedraagt €145,- voor voltijdse bijdragen of €72,- voor deeltijdse bijdragen. Je vraagt de premie aan door je attest, dat je bij je loonafrekening van mei ontvangt in te vullen en te bezorgen aan een ACV­-kantoor. Je kan het ook per post opsturen:

ACV Puls (t.a.v. dienst syndicale premies)
Sudermanstraat 5
2000 Antwerpen

Heb je geen attest van je werkgever ontvangen? Vraag er dan naar bij je werkgever. We dienen je aanvraag voor 30 september 2023 te ontvangen.

De premie is van toepassing voor wie werkt binnen paritaire comité 202, 311 en 312.  Kijk zeker even op ‘Mijn ACV’ op onze website om je tewerkstellingsgegevens aan te passen indien nodig.

Heb je nog een vraag? retail@acv-csc.be

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC312 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC312 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 312 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC312. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC312 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website pc312.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick