19-04-2023

Retailpodcast: editie Delhaize

In deze speciale editie van de retailpodcast van ACV Puls gaan we dieper in op het dossier Delhaize. Want de sociale dumping van het personeel bij Delhaize zorgt voor een enorme verschuiving in onze sector!
Wat is er aan de hand? En waarom vertelt Delhaize niet het volledige verhaal over de loon- en arbeidsvoorwaarden? De impact op het sectoroverleg is ook groot: Kristel licht toe.

Veel luisterplezier!

Heb je nog een vraag? retail@acv-csc.be of DM ons op Instagram of Twitter!

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC312 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC312 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 312 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC312. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC312 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website pc312.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick