06-03-2023

Internationale vrouwendag = cupcakes voor jou!

😍😍Internationale vrouwendag = Cupcakes voor het retailpersoneel!💚😍
Aanstaande woensdag om 10u delen we maar liefst 500 cupcakes uit aan het retailpersoneel. Deze keer trekken we naar #mechelen waar we we winkelbedienden van winkelpark #MALINAS gaan blij maken met lekkers én onze boodschap. 💚💪
Want we vragen extra aandacht voor tijdskrediet, loon, kinderopvang én een veilige werkomgeving. Zit je met een vraag of wil je je ei kwijt? Spreek ons dan gerust aan. ☺️Graag tot dan! 💚💪 #tijdvoortijd
 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC312 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC312 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 312 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC312. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC312 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website pc312.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick