03-03-2023

Tip van onze expert ‘’Samenkomen als afgevaardigde kan ook tijdens de werkuren!’’

Je hoorde het al in onze laatste retailpodcast aflevering op Spotify: we blikken vooruit want in 2024 zijn het opnieuw sociale verkiezingen. Het personeel van je winkel kiest de afvaardiging om samen te werken aan betere loon en arbeidsvoorwaarden.
Maar wist je dat je als afgevaardigde kan samenkomen tijdens de werkuren? Collega Max geeft je hier nog meer handige tips. https://spoti.fi/3y6Fmoj
Je kan trouwens nu al kenbaar maken dat je je kandidaat wil stellen! Mailtje naar retail@acv-csc.be of spreek je afgevaardigde aan.
 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC312 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC312 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 312 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC312. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC312 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website pc312.be wil ACV Puls, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick